Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη στην Πετρούσα-Δράμας 31-χρονος για κλοπές από Ι.Χ.Ε.αυτ/τα και σε κατάστημα.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατάστημα, που διαπράχθηκαν, την 16/17-7-2015, στην Πετρούσσα Δράμας.

-Συνελήφθη χθες (18-7-2015) το μεσημέρι, στην Πετρούσσα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, την 16/17-7-2015, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διάφορα έγγραφα και ένα (1) κλειδί καταστήματος. Ακολούθως, κάνοντας χρήση του παραπάνω κλειδιού, εισήλθε στο κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

-Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και μέρος από τα αφαιρεθέντα έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: