Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν στην Δράμα και τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας τρία (3) άτομα 44, 44 και 36 ετών αντίστοιχα, για εισαγωγή από την Βουλγαρία ναρκωτικών ουσιών.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 51,07 γραμμάρια ηρωίνης, 18,33 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης. 

-Συνελήφθησαν την Τρίτη και Τετάρτη (7 & 8-7-2015), στους νομούς Δράμας και Καβάλας, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 44, 44 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, της διακίνησης και της κατοχής.

-Αναλυτικότερα, την Τρίτη το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο νομό Δράμας, τον έναν 44χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων, τις οποίες, όπως προέκυψε, εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.  

-Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8,13 γραμμαρίων, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4,59 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

-Την Τετάρτη το μεσημέρι, στο πλαίσιο επιχείρησης, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο (2) δράστες ηλικίας 44 και 36 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν για να τους ελέγξουν. 

-Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και ύστερα από ιατρικές εξετάσεις  που έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος είχε αποκρύψει σε κοιλότητα του σώματός του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

-Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 51,07 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 1,45 γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε είχαν εισάγει από κοινού οι δύο δράστες από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους. 

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: