Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν στην Δράμα και στην Ξάνθη τρείς (3) άνδρες και μία (1) γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.


-Συνελήφθησαν χθες (28-7-2015) στη Δράμα και την Ξάνθη, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 44, 36, 34 (άντρες) και 33 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

 -Χθες (28-7-2015) το μεσημέρι, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 33 ετών, διότι όπως προέκυψε, η 33χρονη διέθεσε, έναντι 10 ευρώ, στον 34χρονο ένα (1) δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE , το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του. Στην κατοχή της 33χρονης βρέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό και ένα (1) δισκίο του ίδιου φαρμακευτικού σκευάσματος.

 -Χθες (28-7-2015) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 -Χθες (28-7-2015) το απόγευμα, στο Δροσερό Ξάνθης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

-Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και ο 44χρονος για κλοπές.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: