Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

21-χρονος έκλεψε 4 ποτιστικά μηχανήματα από αγροκτήματα και οικίες χωριών της Χρυσούπολης-Καβάλας και στη συνέχεια τα διέθεσε προς πώληση.


Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από αγροκτήματα και οικία σε χωριά της Καβάλας και 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας στην Ξάνθη. 

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα των κλοπών και της αποδοχής - διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 4 κλοπές από αγροκτήματα και οικία και 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα Απρίλιος - Ιούνιος 2015, σε χωριά της Καβάλας και την πόλη της Ξάνθης.    

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού και ενός 56χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αρμενίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των  κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. 

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 21χρονος, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από τρία (3) αγροκτήματα και από τον αύλειο χώρο οικίας, που βρίσκονται σε χωριά της Καβάλας, τέσσερα (4) ποτιστικά μηχανήματα, συνολικής αξίας 3.600 περίπου ευρώ, τα οποία στη συνέχεια διέθεσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στον 56χρονο.    

-Από τη συνέχεια της έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 21χρονος αφαίρεσε, από την πόλη της Ξάνθης, μια (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.  

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα δύο (2) ποτιστικά μηχανήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

-Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.   


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: