Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Xωρίς χρήματα και το ΑΤΜ της Τραπέζης Πειραιώς στο Καλαμπάκι.


-Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα για δημοψήφισμα της Κυριακή 5 Ιουλίου, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα 27-6-2015 εκατοντάδες κόσμου έσπευσε στα ΑΤΜ προκειμένου να κάνει ανάληψη των χρημάτων του, με το φόβο ότι οι τράπεζες θα κλείσουν και θα ξεμείνει η χώρα από ρευστό.

-Η ίδια εικόνα σχεδόν επεκράτησε και στο Καλαμπάκι όπου στο μοναδικό ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς έσπευσαν πολλοί καταθέτες προκειμένου κάνουν ανάληψη τα χρήματά τους.

-Αποτέλεσμα από τις μεσημβρινές ώρες και έπειτα το Α.Τ.Μ. δεν έχει πλέον χρήματα και οι τελευταίοι που προσέρχονται αποχωρούν απογοητευμένοι και προφανώς θα αναζητήσουν άλλα Α.Τ.Μ. στην πόλη της Δράμας που και εκεί μαλλον επικρατεί η ίδια κατάσταση.

-Πάντως η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: "Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η τροφοδοσία των ΑΤΜ γίνεται ομαλά από την Τράπεζα της Ελλάδος, και όπου παρουσιάζονται -σε μεμονωμένες περιπτώσεις- προβλήματα λόγω αυξημένων εκροών, αυτές αποκαθίστανται το γρηγορότερο δυνατόν."

Ι

Δεν υπάρχουν σχόλια: