Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συνελήφθη 21χρονος στην Καβάλα κατηγορούμενος για εκβίαση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού.


-Συνελήφθη χθες (24-6-2015) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εκβίαση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού.

-Ειδικότερα, προχθές (23-6-2015) το μεσημέρι, στην Καβάλα, ο 21χρονος προσέγγισε τον 16χρονο και με απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, τον εξανάγκασε να του παραδώσει ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του και μία χρυσή αλυσίδα από την οικία του.

-Ακολούθως ο δράστης απαίτησε εκ νέου εκβιαστικά από τον 16χρονο να του παραδώσει, την επόμενη ημέρα (24-6-2015) το απόγευμα, διάφορα τιμαλφή ή χρήματα από την οικία του και αποχώρησε.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο.

-Στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 16χρονο.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή, αντίσταση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: