Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Δράμα για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 168 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, ποσότητα άγνωστης ουσίας και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.  

-Συνελήφθησαν την Πέμπτη (14-5-2015) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών και της Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί   ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, ο 24χρονος παρέδωσε στον 23χρονο το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, προκειμένου να τον προμηθεύσει με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

-Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν :  

• 4 νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων 

• 6 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν άγνωστη λευκή ουσία, συνολικού βάρους 164,7 γραμμαρίων

• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

• 1 μαχαίρι, οικιακής χρήσεως, με υπολείμματα κάνναβης

• το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ

• 2 κινητά τηλέφωνά

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: