Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πλούσια η δράση 31-χρονου διαρρήκτη στην Δράμα.


Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα σε χωριά της Δράμας.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 18-1-2015 έως 18-2-2015, σε χωριά της Δράμας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, σε χωριά της Δράμας, δύο (2) καταστήματα – επιχειρήσεις, προκαλώντας σε αυτά φθορές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη ένα (1) κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

-Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά διάφορα πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 2.500 περίπου ευρώ, στιγμιαία λαχεία και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

-Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: