Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Στα «πράσα» πιάστηκε ομάδα τεσσάρων ατόμων για διάρρηξη σε ταξί στις Σέρρες.


Νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα –παντοπωλείο.
Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 3 περιπτώσεις κλοπής/διάρρηξης σε ταξί στην ίδια πόλη.

-Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη ομάδας τεσσάρων ατόμων, για κλοπή/διάρρηξη σε ταξί στις Σέρρες.

-Πρόκειται για δύο 23χρονους, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός, έναν 20χρονο και μία 20χρονη.

-Ειδικότερα, χθες (25-04-2015) τα ξημερώματα οι δύο 23χρονοι αφού έθραυσαν το πίσω δεξί φινιστρίνι σταθμευμένου οχήματος ταξί ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν ένα tablet και μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν πεζή, ενώ οι άλλοι δύο ανέμεναν εντός σταθμευμένου οχήματος σε κοντινή απόσταση, έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου».

-Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν μισή ώρα αργότερα στην πόλη των Σερρών και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.

-Από την έρευνα επιπλέον προέκυψε ότι, νωρίτερα της ίδιας μέρας, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν κατάστημα παντοπωλείο στην πόλη των Σερρών και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, που οδηγούσε ο 20χρονος.

-Επίσης, προέκυψε ότι οι τρεις άντρες συλληφθέντες την 17/18-03-2015 διέπραξαν άλλες τρεις διαρρήξεις σε ταξί στην πόλη των Σερρών απ’ όπου αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

-Το παραπάνω όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και της 20χρονης και ένα πλαστό διαβατήριο, το οποίο επέδειξε κατά τον έλεγχο ο 23χρονος αλλοδαπός.

-Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατά περίπτωση διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή, πλαστογραφία και Νομοθεσία Περί αλλοδαπών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

-Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: