Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 40-χρονη στο Δροσερό-Ξάνθης για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.


-Συνελήφθη χθες (17-4-2015) το μεσημέρι, στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τη 40χρονη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, συνέλαβαν τη δράστιδα διότι διέθεσε, έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ, σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

-Στην κατοχή της 40χρονης, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν :

4 μαχαίρια, συνολικούς μήκους από 27 έως 47 εκατοστών

το παραπάνω προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 40 ευρώ

το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ

2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται

1 κινητό τηλέφωνο

-Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: