Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Το Σαββάτο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00΄στο Μουσικό Σχολείο Δράμας πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα την μουσική και την φύση «Cam-Media»


Συμμετέχουν 1ο Γυμνάσιο Δράμας, το Γυμνάσιο Καλαμπακίου, το 2ο ΓΕΛ Δράμας και το Μουσικό Σχολείο Δράμας.
                      Δ Ε Λ Τ  Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ   -   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΘΕΜΑ: Cam-media στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

-Το 1ο Γυμνάσιο Δράμας, το Γυμνάσιο Καλαμπακίου, το 2ο ΓΕΛ Δράμας και το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμπράττουν με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε μία πρωτότυπη δράση με θέμα τη μουσική και τη φύση, και τίτλο Cam-Media: Φτιάχνω μουσική- Φτιάχνω τον κόσμο".

-Το Cam-Media είναι ένα διαδραστικό μουσικό έργο του Αλέξανδρου Μούζα για έγχορδα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, υλικά της φύσης, ανακυκλώσιμα υλικά και αντικείμενα της καθημερινότητας, στο οποίο συμμετέχουν 80 μαθητές των τεσσάρων σχολείων και η Ορχήστρα Εγχόρδων του εν λόγω πανεπιστημιακού μουσικού τμήματος, σε διδασκαλία και διεύθυνση του ιδίου του συνθέτη.

-Οι Διευθυντές, οι Διδάσκοντες και οι μαθητές των προαναφερθέντων Γυμνασίων και Λυκείων σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας και να απολαύσετε τη διαδραστική και συμμετοχική εκδήλωση Cam-Media. Μία εκδήλωση - αποτέλεσμα πολιτιστικών προγραμμάτων που διαμορφώθηκαν ως συνεισφορά στο έτος "Συνεργάζομαι και Δημιουργώ" της Δ.Δ.Ε. Π.Ε. Δράμας. Συνδιοργανωτές στην προσπάθεια αυτή είναι η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο Δήμος Δοξάτου και η ΔΕΚΠΟΤΑ.

-Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

-Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: