Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 26-χρονος στη Δράμα για κατοχή - ρίψη κροτίδων, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και απείθεια.


Κινηματογραφική καταδίωξή του από περιπολικό της Τροχαίας όταν κατά την προσπάθειά του να διαφύγει πετούσε κροτίδες κατά των Αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο Αστυνομικός οδηγός του περιπολικού.

-Συνελήφθη χθες (26-4-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και απείθεια.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προβαίνει στην πυροδότηση και ρίψη δύο (2) κροτίδων. Στη συνέχεια, σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ο δράστης δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς. Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο 26χρονος απέρριψε άλλες τέσσερις (4) κροτίδες, εκ των οποίων οι 2 αναφλέγησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, λόγω του ισχυρού κρότου (ακουστικό τραύμα), ο οδηγός του περιπολικού.

-Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, εντόπισαν και κατέσχεσαν πέντε (5) κροτίδες.

-Κατασχέθηκαν επίσης 2 κροτίδες και υπολείμματα των πυροδοτημένων κροτίδων.

-Ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 26χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: