Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 17-χρονος στη Δράμα για κλοπή κυνηγετικού όπλου από οκία την οποία διέρρηξε.


-Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή από οικία στη Δράμα, που είχε διαπραχθεί πριν δύο εβδομάδες περίπου.

-Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (23-4-2015) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 17χρονος, πριν δύο εβδομάδες περίπου, διέρρηξε οικία στη Δράμα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο στη συνέχεια απέκρυψε σε μία εγκαταλελειμμένη οικία.

-Ακολούθως, την 22-4-2015 το βράδυ, μετέβη στο σημείο απόκρυψης προκειμένου να παραλάβει το κυνηγετικό όπλο, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περίοικους, το απέρριψε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ στη συνέχεια, την 23-4-2015 το πρωί, εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: