Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη 51χρονος σε χωριό των Σερρών για κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων, πυρομαχικών και εξαρτημάτων από πυροβόλα όπλα.


Επιπλέον στο σπίτι του εντοπίστηκαν αρχαία νομίσματα, ανιχνευτής μετάλλων και ναρκωτικές ουσίες.

-Η συντονισμένη δράση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού όπλων και πυρομαχικών, καθώς και ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε σπίτι 51χρονου ημεδαπού σε χωριό των Σερρών.

-Ειδικότερα, χθες (18-02-2015) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 51χρονος σε χωριό των Σερρών και σε έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια των 9 χιλιοστών,

2 περίστροφα,

3 κυνηγετικά όπλα,

4 πιστόλια αερίου / κρότου,

1 οβίδα,

3 κέλυφη χειροβομβίδων,

20 γεμιστήρες και

410 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

-Επιπλέον στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αρχαία νομίσματα και ένας ανιχνευτής μετάλλων, ενώ εντοπίστηκε και πλήθος εξαρτημάτων πυροβόλων όπλων και μαχαιριών. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

5 κάννες υποπολυβόλου,

4 κοντάκια διαφόρων όπλων,

1 δίποδας υποπολυβόλου,

1 μεταλλικό ξιφίδιο,

2 ξιφολόγχες,

2 μεταλλικά δρεπάνια,

5 μαχαίρια διαφόρων τύπων,

1 γκλοπ και

1 αλεξίσφαιρο γιλέκο.

-Εκτός των παραπάνω στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας βάρους 24,2 γραμμαρίων.

-Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: