Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη 45-χρονος στο Παληό-Καβάλας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


-Συνελήφθη χθες (20-2-2015) το βράδυ, στο Παληό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

-Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, ο 45χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με δύο (2) ημεδαπούς, έναν 49χρονο και μία 54χρονη, οι οποίοι διαμένουν σε γειτονικό διαμέρισμα με το δράστη, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά της πόρτας του σπιτιού τους, τι στιγμή που αυτοί βρίσκονταν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο φθορές.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν το δράστη.

-Από το χώρο του συμβάντος και την οικία του δράστη, κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, 7 κάλυκες κυνηγετικού φυσιγγίου και 1 τσεκούρι.

-Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι και μία (1) γεμιστήρα, τα οποία είχε αποκρύψει ο 45χρονος σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

-Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ο 82χρονος πατέρας του δράστη, κατηγορούμενος για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων, καθόσον όπως προέκυψε είναι ο ιδιοκτήτης της κυνηγετικής καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο δράστης.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: