Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά 37-χρονου Πολωνού για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.


-Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο ψηφιακής αστυνομικής έρευνας αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ιστότοπο του διαδικτύου, εντοπίστηκε άγνωστος χρήστης, ο οποίος διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

-Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία, από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθές (2-2-2015) στην οικία του στην Αθήνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο οποίο βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες και βίντεο), γεγονός για το οποίο εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

-Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση του.

-Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα (03-02-2015) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: