Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τιμητική εκδήλωση προς το ιερό πρόσωπο της Μητέρας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 5.30 μ.μ.


-Στα πλαίσια της δράσης της ΔΔΕ. Δράμας “ Συνεργάζομαι και δημιουργώ”, το Γυμνάσιο Καλαμπακίου σε συνεργασία με το 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου, διοργανώνει μία τιμητική εκδήλωση προς το ιερό πρόσωπο της Μητέρας, συνήθεια, που κατά την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας συνδυαζόταν με την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού.

-Στην απλή και λιτή αυτή εκδήλωση με θέμα “ Μαμά, μανούλα, μητέρα”, που εμπνέεται από τις σταδιακά προσφιλείς προσφωνήσεις προς τη μητέρα, του βρέφους, του παιδιού και της ωριμότητας,  συμμετέχουν 4 σχολεία, 6 εκπαιδευτικοί, πάνω από 60 μαθητές, με έκθεση ζωγραφικής, ποιήματα, δραματοποίηση κειμένων, θέατρο, ηλεκτρονικές δημιουργίες και προβολές.

-Θα είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά να τιμήσετε μαζί μας τη Μητέρα.

-Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 5.30 μ.μ.

-Υπεύθυνη διοργάνωσης: Κασκανιώτη Βλασία ΠΕ01, Γυμνάσιο Καλαμπακίου 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: