Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθησαν τα δύο άτομα στην Καβάλα τα οποία συμμετείχαν σε ομάδα 15 περίπου ατόμων που επιτέθηκε απρόκλητα σε τέσσερις ημεδαπούς, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

-Συνελήφθησαν χθες (1-2-2015) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο ημεδαποί, 31 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα (συμμορία), ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

-Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κήπο Καβάλας, (15) περίπου άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, σκούφους και περιλαίμια, επιτέθηκαν σε τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 43, 41, 32 (άνδρες) και 45 (γυναίκα) ετών, τραυματίζοντας ελαφρά τον 43χρονο άνδρα και την 45χρονη γυναίκα.

-Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν και από την επέμβαση των αστυνομικών εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δυο προαναφερόμενοι. Η 45χρονη τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

-Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, αφαιρέθηκε το τσαντάκι του 43χρονου, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, (3) κινητά τηλέφωνα, ζευγάρι γυαλιά ηλίου, (2) κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα κλειδιά και έγραφα

-Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για απρόκλητη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές, διατάραξη της κοινής ειρήνης και αντίσταση.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: