Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Φρίκη στις Σέρρες – 48-χρονος κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος δύο (2) ανηλίκων.


-Για βιασμό και  ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων, οκτώ (8) και ένδεκα (11) ετών αντίστοιχα κατηγορείται 48-χρονος από τις Σέρρες (θείος του ενός από τα παιδιά), που συνελήφθηκε το περασμένο Σαββάτο 10-1-2015 μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από τους γονείς των δύο παιδιών.

-Σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Σερρών για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη 15-1-2015.

-Τα δύο παιδάκια, ένας 12-χρονος και ένας 8-χρονος φίλος του, φέρεται να επισκέφτηκαν κάποια στιγμή την οικία του 48-χρονου θείου του 12-χρονου για να παίξουν. Ο 48-χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος των παιδιών και με απειλές βίας στο τέλος τα… βίασε.

-Τα δύο αγοράκια σε κατάσταση σοκ πήγαν στα σπίτια των γονιών τους, οι οποίοι πρόσεξαν πως και τα δύο παιδιά ήταν σε αθλία κατάσταση, και προσπάθησαν να μάθουν τι τους είχε συμβεί, μέχρι που εκείνα δεν άντεξαν και εξιστόρησαν στους γονείς τους τι φρικτές στιγμές που αναγκάστηκαν να ζήσουν στα χέρια του 48-χρονου.

-Τόσο ο πατέρας του 12-χρονου και αδελφός μάλιστα του δράστη, όσο και οι γονείς του 8-χρονου μετέβησαν την Παρασκευή 9-1-2015 στο Τμήμα Ασφαλείας Σερρών και προχώρησαν από κοινού σε μήνυση σε βάρους του 48-χρονου.

-Την επομένη ημέρα Σαββάτο 10-1-2015 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σερρών εντόπισαν τον δράστη στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν. Κατά την ανάκριση και σύμφωνα με πληροφορίες ο 48-χρονος αρχικά αρνήθηκε στους Αστυνομικούς ότι είχε προβεί σε αυτές τις πράξεις, ωστόσο στην συνέχεια και υπό την πίεση των όσο ήδη είχαν καταθέσει τα ανήλικα θύματά του, ομολόγησε και μάλιστα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους Αστυνομικούς.

-Ο βιαστής των δύο άτυχων παιδιών οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Σερρών και στην συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία τους έδωσε προθεσμία μέχρι την προσεχή Πέμπτη 15-1-2015 για να απολογηθεί.

 http://www.serreslife.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: