Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πνίγηκε 24χρονη στις Σέρρες εξαιτίας της κακοκαιρίας -To IX της έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.


Μία ακόμη ζωή στέρησαν οι κακές καιρικές συνθήκες στις Σέρρες, καθώς μία 24χρονη γυναίκα πνίγηκε, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

-Η νεαρή γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επαρχιακή οδό Κάτω Καμήλα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κανάλι. Μόλις μερικές ώρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρός ένας 77χρονος αγρότης, το τρακτέρ του οποίου παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή Νέα Σάντα Κιλκίς.

-Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές περιοχές του Κιλκίς και της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, στο Κιλκίς τα οχήματα δεν κινούνται στην επαρχιακή οδό από Δ.Δ. Γαλλικού προς Δ.Δ. Μάνδρων (λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού) και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Πολυκάστρου, στο τμήμα από Λιμνότοπο έως Αξιοχώρι.

-Στη Χαλκιδική διακόπηκε η κυκλοφορία στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Ν. Ηράκλειας- Ν. Καλλικράτειας, στο 4ο χλμ Ν. Καλλικράτειας- Σωζόπολης και στο 2ο χλμ Αγίου Παύλου- Ν. Γωνιάς. Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια: