Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση Δημάρχου Δοξάτου σε σύσκεψη Πολιτικών και Δημοτικών Αρχών για την όδευση του αγωγού TAP αλλά και για την επιλογή οδικού άξονα.

Σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο Δημαρχείο του Καλαμπακίου την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00΄.

-Πρόσκληση απέστειλε ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης στις Πολιτικές και Δημοτικές Αρχές, καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Νομού Δράμας  τόσο για την διέλευση του Αγωγού TAP όσο και την επιλογή του οδικού άξονα που θα συνδέει τη Δράμα με την Εγνατία Οδό. Η  πρόσκληση του Δημάρχου αναφέρει:
«Λόγω της ιδιαίτερης σημαντικότητας, στρατηγικής σημασίας ζητημάτων που προκύπτουν αφ’ ενός από την διέλευση του Αδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, TAP, και αφ’ ετέρου από το δίλλημα της επιλογής του οδικού άξονα που πρόκειται να κατασκευαστεί για την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής μας σας καλούμε και σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο Δημαρχείο του Καλαμπακίου την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00.

-Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να προσκαλέσουμε όλες τις Πολιτικές και Δημοτικές Αρχές, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τόπου μας προκειμένου να καταλήξουμε στην πλέον συμφέρουσα για την τοπική μας κοινωνία διεκδίκηση. Μια διεκδίκηση η οποία θα προκύψει μετά από την ενδελεχή μελέτη των ζητημάτων σε όλες τους τις διαστάσεις και προεκτάσεις».

http://www.doxato.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: