Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο Αλβανός δολοφόνος-πιστολέρο με το καλάσνικοφ.


Τέλος στο θρίλερ για τον εντοπισμό του Αλβανού πιστολέρο που τραυμάτισε 15 άτομα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε μπαρ στο Μικρολίμανο.

-Το ανθρωπυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η διαρροή της φωτογραφίας του μανιακού πιστολέρο έφερε αποτελέσματα, αφού οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονο Αλβανό σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδί, στην οδό Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά.

-Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και για την εφαρμογή της χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ελικόπτερο. Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας έσπασαν την πόρτα, έριξαν, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης και με αστραπιαίες κινήσεις συνέλαβαν τον Αλβανό κακοποιό και έναν ακόμη που βρισκόταν στο διαμέρισμα. 

-Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιστολέρο του Μικρολίμανου δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς. Αμέσως, οι άνδρες της ΕΚΑΜ του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Αυτή τη στιγμή τον ανακρίνουν.

-Ωστόσο, στο υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδί δεν βρέθηκαν τα όπλα που έχει χρησιμοποιήσει ο 31χρονος και ψάχνουν οι αρχές, δηλαδή τα δυο καλάσνικοφ. Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του αλλά και του οχήματος διαφυγής μετά το μακελείο στο Μικρολίμανο.

-Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 31χρονος Αρμπέρ Μπακό βρέθηκε σε μπαρ του Μικρολίμανου και αφού ήπιε τα ποτά του, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί, έφυγε αγριεμένος και εκτοξεύοντας απειλές. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα καλάσνικοφ και άρχισε να γαζώνει το μαγαζί. 15 άτομα, νέοι που διασκέδαζαν εκείνη τη στιγμή στο εσωτερικό του μαγαζιού, τραυματίστηκαν, άλλοι πιο ελαφριά και άλλοι πιο βαριά.

-Επίσης, ο 31χρονος συνδέεται με ακόμη τρεις επιθέσεις, παρόμοιου τύπου, σε μαγαζιά της Αθήνας, ένα μπαρ στη Μιχαλακοπούλου  τον Αύγουστο, ένα μπαρ στην Ομόνοια όπου μάλιστα τραυματίστηκε θανάσιμα ένας θαμώνας και σε ένα καφενείο στο κέντρο της Αθήνας.

-Το μεσημέρι της Τετάρτης η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Αρμπέρ Μπάκο.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: