Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Εκπαίδευση στην Δράμα για την καλλιέργεια και μεταποίηση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.


Για την καλλιέργεια και μεταποίηση των Αρωματικών & Φαρμακευτικών φυτών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν 30 εκπαιδευόμενοι, σε σχετική εκπαίδευση που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα. 

-Η εκπαίδευση με θέμα: «Αξιοποίηση Αρωματικών Φυτών καλλιέργεια και μεταποίηση», είναι διάρκειας 5 ωρών και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

-Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης έχει ως εξής:

10:00-12:00

«Ελληνική χλωρίδα, δυνατότητες και προοπτικές αναπαραγωγής, καλλιέργεια και μεταποίηση Αρωματικών Φυτών».

12:00-12:15 διάλειμμα

12:15-15:15 εργαστήρια παρασκευής προϊόντων ΑΦΦ και γευσιγνωσίας ροφημάτων.

-Εισηγήτρια στην εκπαίδευση θα είναι η τακτική ερευνήτρια του Κέντρου Γεωργικής Έρευνας Β. Ελλάδας, του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Δρ. Μαλούπα Ελένη.

-Η εκπαίδευση απευθύνεται σε 30 εκπαιδευόμενους και δεν απαιτεί οικονομική επιβάρυνση. Οι υποψήφιοι υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά, στο e-mail του κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, drogeeka@otenet.gr, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και κινητό τηλέφωνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, στο τηλέφωνο 25210-58175.


http://www.agrotypos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: