Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη 41-χρονος σε δασική περιοχή του Κ.Νευροκοπίου Δράμας, κατηγορούμενος για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού και διευκόλυνση παράνομης διαμονής αυτού στη χώρα.


Συνελήφθη επίσης ο μη νόμιμος αλλοδαπός για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

-Συνελήφθησαν χθες (11-11-2014) το μεσημέρι, σε δασική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού και διευκόλυνση παράνομης διαμονής αυτού στη χώρα, καθώς επίσης και ένας υπήκοος Αλβανίας, 29 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι ο 41χρονος απασχολούσε παράνομα, στην κτηνοτροφική του μονάδα, τον 29χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα, διευκολύνοντας επίσης την παράνομη διαμονή του, παρέχοντας σε αυτόν κατάλυμα εντός της μονάδας.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: