Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη 32χρονος στον Αμυγδαλεώνα-Καβάλας για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 53χρονου θείου του.


-Συνελήφθη χθες (18-11-2014) το μεσημέρι, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού.

-Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, ο 32χρονος, πυροβόλησε μία φορά, με κυνηγετικό όπλο, κατά του 53χρονου θείου του, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν άμεσα τον δράστη να επιβαίνει στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα και το σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 κυνηγετικό όπλο

48 κυνηγετικά φυσίγγια

3 κάλυκες κυνηγετικού φυσιγγίου

3 συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

-Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, περιλαμβάνει επίσης παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: