Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία στο Καλαμπάκι-Δράμας για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.


-Οι πολίτες περίμεναν καρτερικά να ανοίξουν οι πόρτες για να προλάβουν να πληρώσουν τον φόρο. 

-Έξω από το υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς στο Καλαμπάκι συνωστίζονταν σήμερα το πρωί της Τρίτης πολίτες του Καλαμπακίου και της ευρύτερης περιοχής, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές για να καταβάλουν την πρώτη δόση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, τον γνωστό ΕΝΦΙΑ.

-Λίγο πριν τις 8.00΄, οπότε και άνοιξαν τις πόρτες τους στο υποκατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς στο Καλαμπάκι, δεκάδες ήταν οι πολίτες, όλων των ηλικιών, που ανέμεναν καρτερικά στην... ουρά, υπό τον φόβο επιβολής προστίμου σε περίπτωση που δεν καταβάλουν την πρώτη δόση εγκαίρως. Αντίστοιχη, αλλά μεγαλύτερη σε έκταση, ήταν η εικόνα που παρουσίαζε η τράπεζα και το πρωί της χθεσινής ημέρας, καθ΄όσον οι Τράπεζες στην πόλη της Δράμας ήταν κλειστές λόγω της επαιτείου  της σφαγής αθώων πολιτών από τους Βουλγάρους στη Δράμα, και εκατοντάδες πολίτες από την περιφέρεια της Δράμας κατέκλυσαν το υποκατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς στο Καλαμπάκι για να εξυπηρετηθούν.

-Πάντως αξίζουν τα συγχαρητήρια για τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς στο Καλαμπάκι που με στωϊκότητα και περισσή υπομονή και εργατικότητα, εξυπηρέτησαν εκατοντάδες πολίτες σε αντίξοες πραγματικά συνθήκες που επικράτησαν το τελευταίο διήμερο στο υποκατάστημα.

-Πέραν τον ΕΝΦΙΑ αρκετοί ήταν αυτοί που προσέφυγαν στις τράπεζες για να εισπράξουν τις συντάξεις τους, είτε για άλλες οικονομικές τους υποχρεώσεις με τη δυσφορία να αυξάνεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: