Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Δράμας η δίκη Χτενά για το τριπλό φονικό της Θάσου.


-Ξεκινά αύριο 20 Ιουνίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας η εκδίκαση της υπόθεσης της τριπλής ανθρωποκτονίας Γκουλούση-Χαλκίδη-Αθανασά, τον Ιούνιο του 2001 στην Καλλιράχη Θάσου, και της υπόθεσης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Σιδηρόπουλου, τον Ιούλιο του 2002 στην Καβάλα.
-Για τις ανθρωποκτονίες αυτές κατηγορείται ο 57χρονος επιχειρηματίας Ανδρέας Χτενάς, ο οποίος κρατείται προσωρινά από τον Φεβρουάριο στις φυλακές Λαρίσης.
-Ο κατηγορούμενος δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος και ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, κάτι που επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισης Μανώλης Βονικάκης.
-Υπενθυμίζετε ότι το τριπλό έγκλημα είχε διαπραχθεί στα μέσα Ιουνίου 2001, με θύματα τον 48χρονο υπάλληλο της πολεοδομίας Καβάλας Γιάννη Κουλούση, τον 55χρονο υπάλληλο της τοπογραφικής υπηρεσίας Καβάλας Γιώργο Χαλκίδη και τον 49χρονο εργολάβο οικοδομών και στέλεχος τότε της βιομηχανίας ζάχαρης Κυριάκο Αθανασά.
-Οι τρεις άνδρες είχαν πυροβοληθεί από δύο όπλα, στο σημείο βρέθηκαν δέκα κάλυκες των 9 χιλιοστών. Όπως είχε προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, οι δύο πυροβολήθηκαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού και ο τρίτος με δύο σφαίρες στην πλάτη και μία στο κεφάλι στον ελαιώνα του εξοχικού, προσπαθώντας μάλλον να διαφύγει.


http://www.dramini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: