Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σύλληψη τριών ατόμων σε επαρχιακή οδό του Νομού Δράμας και στη Ν.Μάδυτο Θεσ/νίκης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν πάνω από 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθησαν προχθές (3-5-2014) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό του νομού Δράμας και χθες (4-5-2014) το μεσημέρι και στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 23χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 17 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατέλαβαν, την 3-5-2014 το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό του νομού Δράμας, τον 23χρονο, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχει στο εσωτερικό του, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 70,9 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί, λίγη ώρα νωρίτερα, από τον 22χρονο.

-Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, τον 22χρονο μαζί με τον 17χρονο, να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο δράστες απέρριψαν στο έδαφος ένα σάκο και τράπηκαν σε φυγή προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σάκο που απέρριψαν οι δράστες, καθώς και στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 230 γραμμαρίων

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

1 ρολό αλουμινόχαρτο

Το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ

2 κινητά τηλέφωνα

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 22χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,9 γραμμαρίων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

-Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: