Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εκδήλωση για τα παιδιά θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 η Τοπική Διοίκηση Δράμας (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου από ώρες 10.00΄έως 15.00΄.


-Η Tοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 και από ώρες 10:00΄ έως 15:00΄ στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της ένωσής μας.

-Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα όπως Πόνυ, Αγωνιστικά κλπ, να κάνουν ιππασία, αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση – παρουσίαση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου και θα ακολουθήσει σχετική επίδειξη με άλογα.
-Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, όπως γνωριμία με το άθλημα της τοξοβολίας, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, βόλτα με παραδοσιακό κάρο, περιήγηση σε κλωβό άγριων πτηνών, διάφορες αθλοπαιδιές, καθώς επίσης ζωγραφική και χειροτεχνίες στη φύση.
-Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, γυμναστές, κλπ, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.

-Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω συλλόγους για την εθελοντική συμμετοχή τους:
1. Ιππικός Σύλλογος Δοξάτου

2. Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου

3. Κέντρο Ημέρας Δράμας ΄΄Πολυδεύκης΄΄ της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

4. Σύλλογος Γονέων Παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα ΄΄ΛΑΜΨΗ΄΄
5. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Νομού Δράμας.

6.-Σύλλογο Φίλων Τοξοβολίας Ν.Δράμας

-Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Π ρ ό ε δ ρ ο ς                    Η Γεν. Γραμματέας

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                   ΕΓΓΛΕΖΟΥ Μαρία

1 σχόλιο:

Vitralist είπε...

Paralipsate kai to SILLOGO FILON TOXOVOLIAS N.DRAMAS. Einai I triti sinehomeni hronia pou erhomaste sto Event.