Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Δικάστηκε στην Δράμα ο «πατέρας» βιαστής της ανήλικης κόρης του στη Θάσο.


-Ποινή φυλάκισης 27 χρόνων επεβλήθη στον 44χρονο από τη Θάσο που κάθισε στο σκαμνί μετά τη σύλληψή του για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση της ανήλικης κόρης του.

-Ο δράστης κατηγορείτο πως το 2011 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του, τότε 14 χρόνων, πράξεις ωστόσο που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η δίκη του πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών το πρωί της Παρασκευής στη Δράμα ενώ μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο. 

-Άξιο αναφοράς το γεγονός πως μετά το συμβάν ο πατέρας είχε εξαφανιστεί από τη Θάσο ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη πριν από περίπου μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. 

-Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας φαίνεται πως συνηγόρησαν υπερ της ενοχής του κατηγορουμένου, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του και τις δύο ανήλικες κόρες του, 16 και 14 χρόνων, στο χωρίο Ραχώνι της Θάσου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ίδιος τον Νοέμβριο του 2011 βίασε αρκετές φορές τη μικρότερη κόρη του σε δασική περιοχή. 

-Το ανήλικο κορίτσι έσπασε τη σιωπή της λίγους μήνες μετά καταγγέλλοντας τα όσα είχαν συμβεί ενώ σε βάρος του δράστη είχε σχηματιστεί τότε δικογραφία για ασέλγεια και βιασμό κατ' εξακολούθησε σε βαθμό κακουργήματος. 

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: