Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σύλληψη τεσσάρων (4) ημεδαπών στη Διομήδεια-Ξάνθης για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν 54 γραμμάρια ηρωίνης και (16) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων TAVOR και STEDON.
-Συνελήφθησαν χθες (19-3-2014) το απόγευμα, στη Διομήδεια Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 54, 21 (άνδρες), 50 και 31 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

-Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις ημεδαπούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια ακινητοποίησης του οχήματος, η 50χρονη απέρριψε στο οδόστρωμα δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 54 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχε από κοινού με τους υπόλοιπους δράστες.

-Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν επίσης στην κατοχή της 50χρονης δεκαέξι (16) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων TAVOR και STEDON , τα οποία και κατέσχεσαν.

-Κατασχέθηκε επίσης η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης, η οποία βρέθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 21χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παράνομη οπλοφορία και σωματικές βλάβες, εκκρεμεί μία καταδικαστική απόφαση.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: