Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για κλοπή οικίας στην Καβάλα, και η 33-χρονη μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.


Σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

-Εξιχνιάστηκε ύστερα κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή σε οικία στην Καβάλα.

-Συνελήφθησαν χθες (14-3-2014) το πρωί, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 15 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και η 33χρονη μητέρα τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται και ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, ηλικίας 15 και 14 ετών, την 13-3-2014, το πρωί, εισήλθαν σε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 112 χρυσές λίρες Αγγλίας και Τουρκίας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Ακολούθως, διέθεσαν τα κλοπιμαία στον 39χρονο, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

-Σημειώνεται ότι οι δύο ανήλικοι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ο 39χρονος για κλοπές και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και η 33χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: