Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Από σήμερα 21 Μαρτίου μπαίνει επίσημα η Άνοιξη – ο καιρός που μας επιφυλάσσει τις επόμενες ημέρες μετά το μικρό καλοκαιράκι.


-Η Άνοιξη έχει μπει και επίσημα και ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός, ωστόσο τις επόμενες μέρες, νεφώσεις προβλέπεται να σκοτεινιάσουν λίγο το τοπίο.

Συγκεκριμένα,

-Για αύριο Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας γενικά τους 21 βαθμούς.

-Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές κατά τόπους νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

-Από την Δευτέρα ωστόσο ο καιρός χαλάει απότομα, αφού η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ αναμένονται αραιές κατά τόπους νεφώσεις, που στα δυτικά θα πυκνώσουν και βαθμιαία στα κεντρικά και στα βόρεια. Τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες και στα βορειοδυτικά ορεινά είναι πιθανό να χιονίσει.

-Την Τρίτη, 25η Μαρτίου θα συνεχιστεί η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ στα δυτικά, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από το απόγευμα.
Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: