Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Eπεισόδια στο κέντρο της Καβάλας χθές το βράδυ σε σύγκρουση αναρχικών-εθνικιστών με τραυματισμούς.


-Δεν τα «γλίτωσε», τελικά, τα επεισόδια το κέντρο της Καβάλας χτες το βράδυ, παραμονή της συγκέντρωσης των μελών της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας σε ένδειξη μνήμης για τους 3 αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν το βράδυ της Κρίσης των Ιμίων το 1996, και της αντισυγκέντρωσης των αντιφασιστικών δυνάμεων στο Πάρκο Φαλήρου.

-Λίγα λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα γύρω στα 40 άτομα που πρόσκεινται στον χώρο του αναρχισμού επιτέθηκαν σε μέλη της ΠΚΠΚ που περιφρουρούσαν τον χώρο του Δημοτικού Κήπου, κρατώντας ξύλα, ρόπαλα και βόμβες μολότοφ. 

-Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να μεταφερθούν 2 μέλη της ΠΚΠΚ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ ένας από τους επιτιθέμενος συνελήφθη και θα οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου. 

-Οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, με την βιτρίνα ενός καταστήματος να υφίσταται υλικές ζημιές. Εξαιτίας των επεισοδίων αυτών η εικόνα που παρουσίασε, το πρωί, το κέντρο της πόλης ήταν αυτή μιας φρουρούμενος πολιτείας, με πολλούς αστυνομικούς να έχουν τεθεί επί ποδός για την διασφάλιση της τάξης.
http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: