Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Aνήλικη διαρρήκτης διαμερισμάτων στην Καβάλα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί την τελευταία εβδομάδα στην Καβάλα.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη την Τετάρτη (11-12-2013) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, μία 14χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. 

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράστιδα, την 5-12, την 8-12 και την 11-12-2013, τις πρωινές ώρες, διέρρηξε τρία σπίτια στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, συνολικής αξίας 500 ευρώ περίπου.  

-Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ σε μία από τις παραπάνω διαρρήξεις συμμετείχε και μία ακόμη άγνωστη μέχρι στιγμής δράστιδα, η οποία αναζητείται.  

-Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: