Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη πέντε (5) ατόμων κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο χθεσινό αγώνα καλαθοσφαίρισης Κ.Α.Ο. Δράμας - Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Πειραιώς στη Δράμα.


Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, των απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της αντίστασης


-Συνελήφθησαν χθες (29-12-2013), στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης» Δράμας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ο. Δράμας και Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Πειραιώς, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 23, 24, 30 και 30 ετών και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

-Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, των απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, στο χώρο των κερκίδων του γηπέδου, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα τη λήξη των επεισοδίων και τη σύλληψη των παραπάνω πέντε ατόμων.

-Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας αστυνομικός.

-Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: