Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών στη Δράμα, για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν 142 φαρμακευτικά δισκία


-Συνελήφθησαν χθες (16-12-2013) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 34 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 44χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

-Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον 34χρονο να εξέρχεται από την οικία του 44χρονου και να κατέχει έξι (6) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει από αυτόν.

-Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 44χρονου, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

136 δισκία των φαρμακευτικών

Το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ

-Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: