Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα με θέμα « καλλιέργεια της δαμασκηνιάς, βερικοκιάς και ροδακινιάς ως δενδροκομικές επιλογές στο Ν.Δράμας» θα διεξαχθεί 29-11-2013 στο κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας.



-Για τις δυνατότητες και προοπτικές της δενδροκαλλιέργειας στο Ν. Δράμας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας, στη Δράμα.

-Η ημερίδα με θέμα: Η καλλιέργεια της δαμασκηνιάς, βερικοκιάς και ροδακινιάς ως δενδροκομικές επιλογές στο Ν. Δράμας, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

-Κατά την διάρκεια της ημερίδας, θα γίνει αναφορά στην προσαρμοστικότητα των συγκεκριμένων δέντρων στην ευρύτερη περιοχή, τις καλλιεργούμενες ποικιλίες, την καλλιεργητική πρακτική, καθώς και οικονομικά στοιχεία που σχετίζονται με το κόστος εγκατάστασης και την αναμενόμενη πρόσοδο, ιδιαίτερα μέσω συμμετοχής σε σχήματα αγροτικών συνεταιρισμών.

-Εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο γεωπόνος κ. Μαραγκόζης Κωνσταντίνος.

-Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175, (κ. Αναστασιάδης Άνθιμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: