Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του Αρχιμανδρίτη Πατέρα Νεκτάριου Κιούλου στην Α.Δ.Δράμας και την Τ.Δ.Δράμας (I.P.A.)

 


-Την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νεκτάριος Κιούλος, πραγματοποίησε διήμερη ποιμαντική επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

-Το πρωί της Τετάρτης λειτούργησε στην Ιερά Μονή Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας που βρίσκεται στο όρος Παγγαίο και στη συνέχεια περί ώρα 12:30΄ πραγματοποίησε «Αγιασμό» στη Λέσχη της Δ/νσης, Υπερ Υγείας των Αστυνομικών της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας, κατά τον οποίο συμμετείχαν ο Αστυνομικός Δ/ντής Δράμας, οι Διοικητές Αξιωματικοί του Νομού, οι Πρόεδροι των συνδικαλιστικών σωματείων του Νομού, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Δράμας και το προσωπικό των Υπηρεσιών έδρας της Α.Δ. Δράμας.
  -Την επομένη συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά, μετέβη πρωινές ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Προσοτσάνης, στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Ακριτικού Κ.Νευροκοπίου, ήτοι το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης, το Αστυνομικό Τμήμα Κ.Νευροκοπίου και τον Έλεγχο Διαβατηρίων Εξοχής, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους Διοικητές και το προσωπικό των Υπηρεσιών αυτών, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας επισκέφθηκε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου και τη νεοσύστατη Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτησης Αλλοδαπών (Υ.Φ.Ε.Κ.Α), όπου πραγματοποίησε Αγιασμό.
  -Επίσης, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, διάφορα Μοναστήρια της περιοχής, τα Οχυρά Λίσσε όπου έτυχε ξενάγησης από τον εκεί Διοικητή του 518 Τ.Π., καθώς επίσης και τις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας στην Εξοχή Δράμας.
http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: