Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Άγριο φονικό στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης-Σε λουτρό αίματος 56χρονος !



-Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού

-Τον 56χρονο εντόπισε ο ξάδελφός του μέσα σε λουτρό αίματος

-Μέσα σε λουτρό αίματος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 56χρονος Σ.Κ. που εργαζόταν ως φύλακας σε ιχθυοτροφείο στη Νέα Κεσσάνη.

-Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο ξάδελφός του, ο οποίος σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως φύλακας στο εν λόγω ιχθυοτροφείο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου του είχε παραχωρήσει χώρο για να διαμένει εκεί, με τον 56χρονο να ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες.
-Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο – κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 56χρονος δέχθηκε επίσκεψη από κάποιον γνωστό προς τον ίδιο άνδρα για να συνομιλήσουν. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο τελευταίος τον σκότωσε και τράπηκε σε φυγή. 

-Οι Αστυομικοί εξετάζοντας ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ένας 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 56χρονου, στην Αλεξανδρούπολη όπου και είχε διαφύγει αμέσως μετά τον φόνο, ενώ ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η δολοφονία αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές των δύο ανδρών. 
http://www.thrakitoday.com/2013/08/56_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: