Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ημερίδα για την σόγια από τον ΕΛΓΟ-«ΔΗΜΗΤΡΑ» στην Δράμα την 21-1-2013.



-Για τις δυνατότητες και προοπτικές της καλλιέργειας της σόγιας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα.

- Η ημερίδα με θέμα: Η καλλιέργεια της σόγιας. Οικονομικά αποτελέσματα-προοπτικές, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

 -Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στην τεχνική καλλιέργειας της σόγιας, τις ποικιλίες, τις αποδόσεις, τις τιμές και στα οικονομικά αποτελέσματα. Θα συζητηθεί η υφιστάμενη κατάσταση στον κόσμο και στην Ελλάδα σχετικά με την σόγια, η προοπτική ενίσχυσης της καλλιέργειας με την νέα ΚΑΠ και θα ενημερωθούν οι αγρότες για την συμβολαιακή μορφή της καλλιέργειας, τόσο για την κτηνοτροφία αλλά και για την παραγωγή βιοκαυσίμων.

 -Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι κ.κ. Άνθιμος Αναστασιάδης και Μιχαήλ Ανθουλάκης, γεωπόνοι.

- Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175

Δεν υπάρχουν σχόλια: