Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ιερόσυλοι υπήκοοι Βουλγαρίας κατηγορούμενοι για κλοπή στολισμάτων Αγίας Τράπεζας Ιερού Ναού της Δράμας.




-Συνελήφθη, χθές  Κυριακή (16-12-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για κλοπή σε Ιερό Ναό.

-Συγκεκριμένα, 40χρονος, μαζί με άλλους δύο αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, μετέβησαν στον Ιερό Ναό, όπου, οι δύο άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική και δευτερεύουσα είσοδο του, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν μια βαλίτσα που περιείχε είκοσι δύο (22) υφασμάτινα στολίσματα της Αγίας Τράπεζας. Ακολούθως, έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο του χωριού  και τράπηκαν σε φυγή, απορρίπτοντας την βαλίτσα που αφαίρεσαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

-Άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις κατά τις οποίες εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο, ενώ οι συνεργοί του, δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.

-Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον εφημέριο του Ιερού Ναού.

-Κατασχέθηκε επίσης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και τη σύλληψη των συνεργών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: