Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Εντοπίστηκε στη Δράμα από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, μάνδρα ιδιοκτησίας 51-χρονου ημεδαπού με κλεμμένα οχήματα και σκελετών κλεμμένων οχημάτων.



Εντοπίσθηκαν σε μάντρα πέντε (5) κλεμμένα οχήματα, έξι (6) σκελετοί κλεμμένων οχημάτων και ένας κινητήρας αυτοκινήτου
-Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού,  γ ια αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε μάνδρα στη Δράμα, ιδιοκτησίας του 51χρονου, στην οποία αποσυναρμολογούνται κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και πωλούνται ως ανταλλακτικά.

- Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη μάνδρα, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, έξι (6) σκελετοί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και ένας (1) κινητήρας οχήματος.
-Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική και εργαστηριακή έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα οχήματα, οι σκελετοί και ο κινητήρας που εντοπίσθηκαν, είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής κατά το χρονικό διάστημα, Νοέμβριος 2006 έως Σεπτέμβριος 2012.
-Μέρος από τα κατασχεμένα, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται σε αστυνομικές υπηρεσίες μέχρι να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: