Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα που ρήμαζαν με διαρρήξεις, κλοπές και φθορές σχολείο σε χωριό της Δράμας.



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, πέντε (5) διαρρήξεις που είχαν διαπραχθεί σε σχολεία σε χωριό της Δράμας, το τελευταίο 20ήμερο.  
-Συνελήφθησαν χθες (13-12-2012) το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου, ένας 16χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για κλοπές και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

-Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, την 12-12-2012 το βράδυ, διέρρηξαν σχολείο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, μία ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα τρόφιμα.
-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, είχαν διαρρήξει, άλλες τέσσερις φορές σχολεία στο ίδιο χωριό, προκαλώντας σε αυτά φθορές, ενώ είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό τους:

μία (1) ηλεκτρονική συσκευή

το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ περίπου

διάφορα τρόφιμα

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 16χρονου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν οι δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους και ένα (1) διαρρηκτικό εργαλείο.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: