Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κρήτη κατά εμπόρων ναρκωτικών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και Αστυνομικοί


-Συμμορίες με ισχυρές πολιτικές πλάτες επί εποχής Ζωνιανών εμπλέκονται στην γιγαντιαία επιχείρηση που ξεκίνησε σε τρεις νομούς της Κρήτης υπό την επίβλεψη του άτεγκτου Εισαγγελέα Εφετών κ. Νίκου Μαρκάκη. Ηχηρά ονόματα οικογενειών από τα Ζωνιανά και τον Μυλοπόταμο βρίσκονται στο προσκήνιο, οι πολυπληθείς οικογένειες των οποίων στήριζαν και στηρίζουν με την ψήφο τους μεγάλα πολιτικά τζάκια, κυρίως σε Ρέθυμνο, Λασίθι  και Χανιά. Ένας πρώην και ένας νυν βουλευτής από το ίδιο κόμμα. Διαβόητοι κακοποιοί της Κρήτης και έγκλειστοι στις φυλακές ανάμεσά τους είχαν στήσει έναν … χορό σήψεις και διαφθοράς, με την κάλυψη διεφθαρμένων αστυνομικών, εκ των οποίων  ο ένας αξιωματικός [υποδιευθυντής].
-Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ακουμπά κατά βάση  και το τοξικολογικό εργαστήριο της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Κρήτης, που ελέγχεται για «απαλλακτικά» χαρτιά σε φυλακισμένους ναρκωέμπορους. --Παρουσία του κ. Μαρκάκη, οι διωκτικές αρχές κατέσχεσαν δείγματα κατηγορουμένων που υπάρχει η υποψία ότι  από «βαρόνοι» χασισοκαλλιεργητές, βαπτίζονταν συστηματικά σε «χρήστες» για να πέσουν στο ακροατήριο στα μαλακά…
-Πρόκειται ουσιαστικά για δύο συμμορίες,  με περίπου 20 μέλη που συνεργάζονταν και δραστηριοποιούνταν  και στους τρεις νομούς  καλλιεργώντας και διακινώντας ινδική κάνναβη, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε ζωοκλοπές, σωματεμπορία αλλά και υποθέσεις διακίνησης όπλων. Στη συμμορία ανήκουν και οι χασισοκαλλιεργητές από το Καστέλλι που, πριν δύο περίπου μήνες, είχαν πιαστεί επ’ αυτοφώρω. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 14 άτομα.

-Ανάμεσα στα 14 άτομα που έχουν συλληφθεί στην Κρήτη είναι ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και ένας αρχιφύλακας. Μέχρι τώρα στις δικογραφίες περιλαμβάνονται πάνω από σαράντα κατηγορούμενοι και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι έρευνες θα συνεχιστούν και μετά τα μεσάνυχτα. 
Πηγή: http://crimesonair.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: