Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Eπίσκεψη στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλαμπακίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Ξανθόπουλο.

-Το Περιφερειακό Ιατρείο Καλαμπακίου επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, προκειμένου να αξιολογήσει από κοντά την προσφορά του νοσηλευτικού προσωπικού που έχει διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε Περιφερειακά Ιατρεία του νομού στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
-Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπεύθυνο γιατρό, παράγοντες του Δήμου Δοξάτου και της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, καθώς και με ασθενείς που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο Περιφερειακό Ιατρείο.
-Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο κ. Ξανθόπουλος τόνισε: «Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, αναγνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, έχει εντάξει στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας μια ειδική δράση για την Υγεία. Πρόθεσή μας είναι να βοηθούμε όπου υπάρχει ανάγκη, ακόμη κι αν αυτό ξεπερνά τις τυπικές μας αρμοδιότητες. Βλέπουμε λοιπόν στο Περιφερειακό Ιατρείο του Καλαμπακίου, σε μια δομή που δεν ανήκει στην Περιφέρεια, να εξυπηρετεί τον κόσμο μια νοσηλεύτρια που εμείς διαθέσαμε. Το ίδιο ισχύει και στο Περιφερειακό Ιατρείο Σιταγρών. Και βέβαια δεν περιοριζόμαστε σε αυτή τη βοήθεια. Ήδη έχουμε διαθέσει ειδικευμένο προσωπικό στους δήμους Δράμας και Προσοτσάνης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών τόσο για τη διαρκή υποστήριξη των μελών του όσο και για οποιαδήποτε άλλη έκτακτη δράση. Χάρηκα πολύ που και ο γιατρός και οι ασθενείς με διαβεβαίωσαν ότι η βοήθεια που προσφέρουμε είναι σημαντική και κάνει τη διαφορά. Συγχαρητήρια στους συμβασιούχους μας για την προσφορά τους».--
Πηγή: www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: