Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στη Δράμα!


«Είμαστε κοντά στου Βάιε». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν χθες το απόγευμα οι συμπολίτες του Βάιου Καρίνογλου, οι οποίοι για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι υπάρχει ανθρωπιά και στάθηκαν δίπλα του παρακολουθώντας το φιλανθρωπικό παιχνίδι της Μικτής Παλαιμάχων Δράμας και της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδας που έγινε προς τιμήν του. Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες Δραμινοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Δόξας
χειροκροτώντας τον αρχηγό της ΑΕ Καλαμπακίου που στάθηκε άτυχος λόγω ενός ατυχήματος, αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων που απέδειξαν ότι εκτός από εξαίρετοι παίκτες είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Αυτό που είχε σημασία είναι ότι σε μία δύσκολη περίοδο από την οικονομική κρίση η αλληλεγγύη είναι ένα στοιχείο που δεν έχει χαθεί ακόμη και όταν το απαιτούν οι περιστάσεις στέκονται δίπλα σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. Αυτό έκαναν οι φίλαθλοι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που απέδειξαν ότι υπάρχουν κοινωνικές ευαισθησίες και προσπάθησαν μέσα από το δίωρο να κάνουν τον Καρίνογλου να χαρεί το παιχνίδι που τόσο του έχει λείψει. Αυτός που συγκέντρωσε τα βλέμματα των φιλάθλων δεν ήταν άλλος από τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει επισκεφτεί τον άτυχο ποδοσφαιριστή στην κλινική αποκατάστασης που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και όποτε του ζητήθηκε βοήθησε τα μέγιστα. Το ίδιο έπραξε και χθες στον αγωνιστικό χώρο που σίγουρα θα υπήρχαν αρκετοί παίκτες που θα τον ζήλευαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετείχαν στο Euro 2004 και από το ξεκίνημα του φιλικού αγώνα κατέδειξαν τη διαφορά των δύο ομάδων. Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 6-3 για τη Μικτή Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Πανανδρέου με πλάσε , ο Γεωργάτος με κοντινό σουτ στο 30’ έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 42’ ο Λαζαρίδης σε 2-1 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Γεωργάτος με πλασέ στο 55’ έδωσε και πάλι αέρα δύο γκολ (3-1), ο Τσιμπλίδης με πλάσε στο 60’μείωσε σε 2-3, για να έρθει ο Βελέντζας στο 67’ και με κοντινό πλασέ να κάνει το 4-2, ο Γεωργάτος με σουτ στο 75’ το 5-2, ο Ζαγοράκης με σουτ στο 88’ το 6-2και ο Λαζαρίδης στο φινάλε με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-3.
ΜΙΚΤΗ ΔΡΑΜΑΣ: Καρασάββας (30’Θεοδωρίδης, 60’ Κύρκος), Κασδοβασίλης (46’ Μιχαηλίδης), Κιοσσές (46’Ασλανίδης), Κ. Μουρατίδης (30’ Γκαϊτατζής), Μάλλιος (30’ Λευκόπουλος), Μιχελής(46’ Χ. Ξανθόπουλος), Γουργουλής (30’ Τσιμπλίδης, 70’ Τοπούζογλου), Κ.Παχατουρίδης (70’ Κελετζής), Γεωργιάδης Γ. (46’ Τζιβανάκης), Λαζαρίδης (46’Μελεκίδης), Δημητρίου (46’ Ροδίτης).
ΜΙΚΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Νικοπολίδης (46’ Καραμπετάκης), Αποστολάκης (70’ Στράντζαλης), Νταμπίζας, Γ. Ξανθόπουλος, Τσέροβιτς (46’ Βελέντζας), Γεωργάτος, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Γιαννακόπουλος, Παπανδρέου.
Πηγή: http://dramagoal.gr/portal/?p=15375


Δεν υπάρχουν σχόλια: