Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανάληψη καθηκόντων από νέο Διευθυντή της Αστυν. Δ/νσης Δράμας .

Αστυν.Δ/ντής ΤΟΛΙΟΣ Βασίλειος

-Από (7-3-2011) ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντού της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Δράμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΟΛΙΟΣ Βασίλειος, ο οποίος προήχθη με τις πρόσφατες τακτικές κρίσεις Αξιωματικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών  το έτος 1989 και φοίτησε σε Σχολεία Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι εκπαιδευμένος και κατέχει την ειδικότητα του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών  στην Ελληνική Αστυνομία.
Έχει υπηρετήσει στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, και σε διάφορες Υπηρεσίες των  Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας, Καβάλας και Ροδόπης. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας υπηρετεί ως Αξιωματικός από το έτος 1994 στις ακόλουθες Υπηρεσίες, διατελώντας  ως Υποδιοικητής στο Τμήμα Τροχαίας, ως Διοικητής στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κ. Νευροκοπίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Δράμας, στο Αστυνομικό Τμήμα Παρανεστίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας καθώς και ως Υποδιευθυντής στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: